FourWheelForum  

Go Back   FourWheelForum > Motorcycles & Streetbikes! > 1969 Honda CL70 Scrambler!

1969 Honda CL70 Scrambler! My old dirt bike returns!

Reply
Thread Tools
  #1  
Unread 09-22-2011, 06:50 PM
nstack83 nstack83 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
Default firing problem

i have just gottin a 70 model cl 70 scrambler. it only has 2100 mile on it and is in otherwise mint cond new battery, plug. and i made a new harness, all lights and horn work now (but turn signles dont blink? i thnk i need a new relay cause i never found the the old one when i got the bike. ? lol) but here the prob. i get a spark when i break the connection by hand at the pionts but not when i kickstart it. ive moved the pionts back and forth in the limited range but not sure that it is the proper way to adjust it. it seems to me that the tenchin that holds the pionts together is to tight but i dont see a way to adjust that. am i missin something? idk?
Reply With Quote
  #2  
Unread 09-22-2011, 08:42 PM
will1972rupp1's Avatar
will1972rupp1 will1972rupp1 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: north carolina
Posts: 60
Default

that's the first time i have ever heard that about points, are they seated in the starter plate all the way?? you should set the gap buy turning the flywheel in till the points open all the way then set the gap.. i have never had a problem doing it this way..

i would like to see some pictures of your cl70, i just posted up my 1971 cl70 that i am putting back together,
i have a 1970 cl70 roller parts bike, i may part it out when i am done with my build..

Last edited by will1972rupp1; 09-22-2011 at 08:45 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 11:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.